XIII позачергова звітно-виборча конференція

24 жовтня 2020 року у Києві пройшла XIII позачергова звітно-виборча конференція громадської організації «Всеукраїнська федерація рукопашного бою». У ході конференції були підведені ряд підсумків діяльності організації за звітний період, та вибрані нові керівники.

Зокрема, було акцентовано увагу на тому, що тренери, інструктори, спортсмени, організатори фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності з рукопашного бою за цей період внесли вагомий внесок у розвиток рукопашного бою в Україні, зміцнення матеріально-технічної бази, примноження славних традицій, започаткованих попередніми поколіннями рукопашників.

За зазначений період проводилась робота по розширенню лав федерації. Були відкриті відокремлені підрозділи у Тернопільській та Івано-Франківській областях.

На міжнародному рівні традиції Федерації примножені перемогами та спортивними досягненнями наших спортсменів, які здобули більше 100 медалей різного ґатунку.

За рішенням конференції були намічені подальші шляхи розвитку Федерації в Україні та на міжнародній арені.

Вирішено загалом роботу «Всеукраїнської федерації рукопашного бою» за звітний період визнати задовільною. Звіт ревізійної комісії «Всеукраїнської федерації рукопашного бою» визнати задовільним.